Poniedziałek-piątek 8:00-16:00
Ręcznie zbieranyAuricularia (Auricularia polytricha) nadaje się do użytku gastronomicznego. Zawiera substancje bioaktywne w naturalnych proporcjach grzyba źródłowego.
Ręcznie zbieranyAuricularia (Auricularia polytricha) nadaje się do użytku gastronomicznego. Zawiera substancje bioaktywne w naturalnych proporcjach grzyba źródłowego.
Suszony Reishi(Ganoderma lucidum) nadaje się do sporządzania wywarów lub nalewek. Zawiera substancje bioaktywne w naturalnych proporcjach grzyba źródłowego.
Suszony Reishi(Ganoderma lucidum) nadaje się do sporządzania wywarów lub nalewek. Zawiera substancje bioaktywne w naturalnych proporcjach grzyba źródłowego.
Suszony Chaga ( Inonotus obliquus) nadaje się do sporządzania wywarów lub nalewek. Zawiera substancje bioaktywne w naturalnej proporcji grzyba źródłowego.
Suszony Chaga ( Inonotus obliquus) nadaje się do sporządzania wywarów lub nalewek. Zawiera substancje bioaktywne w naturalnej proporcji grzyba źródłowego.
Suszony Hericium (Hericium erinaceus) nadaje się do użytku gastronomicznego. Zawiera substancje bioaktywne w naturalnej proporcji grzyba źródłowego.
Suszony Hericium (Hericium erinaceus) nadaje się do użytku gastronomicznego. Zawiera substancje bioaktywne w naturalnej proporcji grzyba źródłowego.
Suszony Maitake (Grifola frondosa) nadaje się do użytku gastronomicznego. Zawiera substancje bioaktywne w naturalnych proporcjach grzyba źródłowego.
Suszony Maitake (Grifola frondosa) nadaje się do użytku gastronomicznego. Zawiera substancje bioaktywne w naturalnych proporcjach grzyba źródłowego.
Ręcznie zbieranyAgaricus (Agaricus blazei Murill) nadaje się do użytku gastronomicznego. Zawiera substancje bioaktywne w naturalnych proporcjach grzyba źródłowego.
Obecne przepisy ograniczają dostarczanie informacji na temat działania suplementów diety.
Ręcznie zbieranyAgaricus (Agaricus blazei Murill) nadaje się do użytku gastronomicznego. Zawiera substancje bioaktywne w naturalnych proporcjach grzyba źródłowego.
Obecne przepisy ograniczają dostarczanie informacji na temat działania suplementów diety.
Suszony Shiitake(Lentinula edodes) nadaje się do użytku gastronomicznego. Zawiera substancje bioaktywne w naturalnej proporcji grzyba źródłowego.
Suszony Shiitake(Lentinula edodes) nadaje się do użytku gastronomicznego. Zawiera substancje bioaktywne w naturalnej proporcji grzyba źródłowego.